Påminnelse til det nye byrådet

Nettavisen 19. mai 2015

– Jeg mener foreldrene har helt legitime krav. Denne farlige trafikksituasjonen har byrådet visst om lenge, og både byrådet og ordføreren har vært høye og mørke, og lovet bedring flere ganger, men så har de snudd, sa ordførerkandidat for Ap, Tone Tellevik Dahl til Nettavisen 19. mai 2015. Og hun som ble ordfører, Marianne Borgen, fulgte opp: – Vi må prioritere barns sikkerhet, helse og trygghet, og da må vi også gjøre grep for å redusere biltrafikken.

Uttalelsene falt samme dag som folk i Ruseløkka-aksjonen hadde demonstrert i fotgjengerfeltet mot den voldsomme trafikken i Løkkeveien – som både er et helseproblem og en fare for elevenes sikkerhet. I dag er altså Borgen ordfører og Tellevik Dahl skolebyråd. De første ukene etter maktovertakelsen har nok vært travle, men nå kan det være grunn til å minne dem om situasjonen og hva de lovte i mai.

Les saken i Nettavisen her.

Comments

comments